Manavgat Yangın / Eoyrkkm3jyemcm - Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Manavgat Yangın / Eoyrkkm3jyemcm - Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.. Side kavşağı yakınlarında ormanlık alanda başlayan yangın da rüzgarın etkisi ile hızla. Manavgat yaniyormanavgat'ta yangın,manavgat yangın son dakika,manavgat haber Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı yerde yangın ortaya çıktı. Edinilen son dakika haberine göre cumhurbaşkanı erdoğan: Antalya #manavgat 'ta 2 ayrı noktada çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Canlı yayında konuşan manavgat belediye başkanı sözen, nereye müdahale edeceğimizi şaşırdık dedi. Sözen, 'yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor' dedi. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı dedi. Sporty supermini is a class act.

Zodre7yv89fp3m
Zodre7yv89fp3m from foto.sondakika.com
Antalya 'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, bölgede çıkan yangınla ilgili bilgi verdi. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Alevlerin şehir merkezine ulaşmasının ardından 3 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangın ile mücadele devam ederken, tahliye edilen kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Manavgat'ta 3 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, yangının boyutu görülenden çok daha büyük. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Sarılar mahallesi'ndeki orman yangını, yerleşim yerlerine de sıçradı. Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangın ile mücadele devam ederken, tahliye edilen kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda, büyük bir yangın çıktı. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın çıktı. Gündem 28.07.2021, 18:07 ömer yıldızcı. Bakan pakdemirli, rüzgar ve nem oranının yangını büyüttüğünü söyledi. Edinilen son dakika haberine göre cumhurbaşkanı erdoğan: Sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait beş arazöz, dört su tankı, üç ilk müdahale aracı, bir yangın söndürme. Manavgat'ta dehşet veren yangın meydana geldi. The latest peugeot 208 is one of the best small cars on the market and has won various awards, including the coveted 2020 european car of.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Sporty supermini is a class act. Manavgat'ta dehşet veren yangın meydana geldi. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi.

5uluiswsqts9pm
5uluiswsqts9pm from i.ytimg.com
Bakan pakdemirli, rüzgar ve nem oranının yangını büyüttüğünü söyledi. Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü. Her geçen saat büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale yapılıyor. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması işimizi. Yangın evlere sıçradı 3 mahalle boşaltıldı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi.

Alevlerin şehir merkezine ulaşmasının ardından 3 mahalle boşaltıldı.

Canlı yayında konuşan manavgat belediye başkanı sözen, nereye müdahale edeceğimizi şaşırdık dedi. Manavgat kaymakamlığı yeniköy mahallesi'ndeki yerleşim yerlerinin tahliye edilmesi için muhtar abdullah zeki kavuklu'ya talimat verdi. Sarılar mahallesi'ndeki orman yangını, yerleşim yerlerine de sıçradı. Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı dedi. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangın zamanla yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçramaya başladı. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması işimizi. Gündem 28.07.2021, 18:07 ömer yıldızcı. Manavgat yaniyormanavgat'ta yangın,manavgat yangın son dakika,manavgat haber 29 temmuz 2021 perşembe 00:57.

'(manavgat'taki yangın) olay tüm boyutlarıyla araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler yerleşim yerlerine ve tarım alanlarına sıçradı. Manavgat sakini, arkasında dumanları görüyoruz. Temmuz 28, 2021 in business leave a comment on manavgat'taki yangın derhal derhal denetim altına alınmadı by admin ziraat ve orman bakanı bekir pakdemirli, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ve kültür ve gezim bakanı mehmet nuri ersoy, antalya manavgat'ta çıkan yangınla ilgili açıklama yapmış oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı.

Nadacz8r 3idlm
Nadacz8r 3idlm from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika habere göre antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 2 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı yerde yangın ortaya çıktı. Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor dedi. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bakan pakdemirli, rüzgar ve nem oranının yangını büyüttüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan büyük orman yangınına müdahale devam ediyor.

Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda, büyük bir yangın çıktı. Yangın zamanla yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçramaya başladı. Sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait beş arazöz, dört su tankı, üç ilk müdahale aracı, bir yangın söndürme. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, bölgede çıkan yangınla ilgili bilgi verdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı yerde yangın ortaya çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, tarım ve orman bakanı pakdemirli bölgeye hareket etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Eee manavgat kaymakamı şu an manavgat'ı gördü en büyük yangın olduğunu söyledi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama