Paribu Fenerbahçe - Caugrh5rcgcdhm : Fenerbahçe, kripto para platformu paribu ile fenerbahçe token için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Paribu Fenerbahçe - Caugrh5rcgcdhm : Fenerbahçe, kripto para platformu paribu ile fenerbahçe token için anlaşma sağlandığını duyurdu.. Fenerbahçe'den kamuyu aydınlatma platformu'na yapılan açıklamada paribu iştiraki stoken ile yapılan sözleşme gereğince paribu veya stoken tarafından 175 milyon tl tutarında asgari hasılat. Fenerbahçe token, fenerbahçe spor kulübü'nün utility token olarak tanımlanan taraftar token'ıdır. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Fenerbahçe yönetiminden yapılan resmi açıklamada, fenerbahçe token için paribu kripto para borsası ile anlaşıldığı belirtildi… borsada fenerbahçe tokenler için 2 ayrı satış opsiyonu yaratıldı. Fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir.

Anlaşmanın değerinin 200 milyon tl olduğu aktarıldı. 1 fb token'ın 15 tl olarak satışa. Fenerbahçe token, piyasaya 2 seçenek halinde sunuldu. Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle üretilen fenerbahçe token, fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak.

Zxjm8ek9ipbbkm
Zxjm8ek9ipbbkm from i4.hurimg.com
Buna göre bitci fenerbahçe'ye yıllık 400 milyon tl önerirken, paribu ise bu takamın yarısı yani 200 milyon tl önerdi. Türkiye, fenerbahçe opet ve team paribu'nun kaptanı, voleybolcu eda erdem ayşe. Fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir. Fenerbahçe, kripto para platformu paribu ile fenerbahçe token için anlaşma sağlandığını duyurdu. Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe ve paribu işbirliğinde hayata geçirilen 'fenerbahçe token'in lansmanı yapıldı. Fenerbahçe kulübü ile kripto varlık işlem platformu paribu arasındaki ortaklık projesinin tanıtımı yapıldı. Paribu'ya üye ol, hesabına tl yükle.

Buna göre bitci fenerbahçe'ye yıllık 400 milyon tl önerirken, paribu ise bu takamın yarısı yani 200 milyon tl önerdi.

Geleceğin paraları olarak görülen kripto paralar konusunda ülkemizde bulunan futbol kulüpleri de çeşitli adımlar atmaya başladı. Son olarak kripto para piyasasına katılan futbol takımı fenerbahçe oldu. Paribu borsası fenerbahçe token'lar için 2 ayrı satış seçeneği sundu. Paribu'ya üye ol, hesabına tl yükle. Anlaşmanın değerinin 200 milyon tl olduğu aktarıldı. Fenerbahçe token nedir, fenerbahçe token ne işe yarayacak? Fenerbahçe token, piyasaya 2 seçenek halinde sunuldu. Fenerbahçe token ilk kez ve sadece paribu'da! Fenerbahçe bu alanda birçok şirket ile görüştü. Toplantıda ilk olarak, fenerbahçe başkanı ali koç söz aldı. Fenerbahçe ile bir süredir anlaşma yolunda olan bitçi borsası ise anlaşmayı 200 milyon tl teklif veren paribu'ya kaptırmış. 311 ответов 230 ретвитов 2 482 отметки «нравится». Uzun süredir kripto para sektörüne giriş yapması beklenen fenerbahçe spor kulübü'nün paribu'yla anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Önümüzdeki günlerde imza atılması ve resmi kararın açıklanması heyecanla. Paribu'ya üye ol, hesabına tl yükle. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de. Paribu ile olan bu iş fenerbahçe neredeyse taraftarı oradadır diyen taraftarlarımız;

Jv4tr0ebyrop8m
Jv4tr0ebyrop8m from i.sozcu.com.tr
Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Bu projede yolumuz açık, şansımız bol olsun. paribu ceo'su yasin oral ise, öncelikle fenerbahçe gibi çok büyük ve köklü bir kulüple iş birliği yaptığımız için ziyadesiyle. Fenerbahçe token nedir, fenerbahçe token ne işe yarayacak? Bitçi ve paribu son teklifleri verdi. Faruk ilgaz tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, fenerbahçe. Paribu iş birliğiyle geliştirilen fenerbahçe token detayları. 9 ağustos'ta başlayacak ön satışta fenerbahçe'nin yarını fenerbahçe token için anında talepte bulun. Fenerbahçe bu alanda birçok şirket ile görüştü.

Toplantıda ilk olarak, fenerbahçe başkanı ali koç söz aldı.

311 ответов 230 ретвитов 2 482 отметки «нравится». Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Geleceğin paraları olarak görülen kripto paralar konusunda ülkemizde bulunan futbol kulüpleri de çeşitli adımlar atmaya başladı. Paribu'ya üye ol, hesabına tl yükle. Fenerbahçe spor kulübü'nün kripto para alanında işbirliğine gittiği paribu ile yaptığı anlaşmanın tanıtım töreni, bugün gerçekleştirildi. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir. Paribu ile olan bu iş birliğimiz fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir. Fenerbahçe'den kamuyu aydınlatma platformu'na yapılan açıklamada paribu iştiraki stoken ile yapılan sözleşme gereğince paribu veya stoken tarafından 175 milyon tl tutarında asgari hasılat. Fenerbahçe token, piyasaya 2 seçenek halinde sunuldu. Fenerbahçe token ilk kez ve sadece paribu'da! Fenerbahçe başkanı ali koç, geçtiğimiz haftalarda en geç 10 gün içinde, kripto para projemizi imza. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Paribu borsası fenerbahçe token'lar için 2 ayrı satış seçeneği sundu.

Fenerbahçe bu alanda birçok şirket ile görüştü. 9 ağustos'ta başlayacak ön satışta fenerbahçe'nin yarını fenerbahçe token için anında talepte bulun. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de. Fenerbahçe token, fenerbahçe ve paribu iş birliğiyle üretilen bir taraftar token'ıdır. Fenerbahçe başkanı ali koç, geçtiğimiz haftalarda en geç 10 gün içinde, kripto para projemizi imza.

Evmanf0u26x9dm
Evmanf0u26x9dm from cdn1.ntv.com.tr
Fenerbahçe spor kulübü, dijital varlık işlem platformu paribu ile anlaşarak kendi token'ini çıkarıyor. Geleceğin paraları olarak görülen kripto paralar konusunda ülkemizde bulunan futbol kulüpleri de çeşitli adımlar atmaya başladı. 1 fb token'ın 15 tl olarak satışa. Fenerbahçe ve paribu işbirliğinde hayata geçirilen 'fenerbahçe token'in lansmanı yapıldı. Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Paribu ile olan bu iş birliğimiz kapsamında, fenerbahçemizin. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe kulübü ile paribu arasında yapılan fenerbahçe token işbirliği anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi.

311 ответов 230 ретвитов 2 482 отметки «нравится».

Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. 311 ответов 230 ретвитов 2 482 отметки «нравится». Paribu iş birliğiyle geliştirilen fenerbahçe token detayları. Fenerbahçe kulübü ile paribu arasında yapılan fenerbahçe token işbirliği anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. Fenerbahçe token ilk kez ve sadece paribu'da! Bitçi ve paribu son teklifleri verdi. Bu projede yolumuz açık, şansımız bol olsun. paribu ceo'su yasin oral ise, öncelikle fenerbahçe gibi çok büyük ve köklü bir kulüple iş birliği yaptığımız için ziyadesiyle. Fenerbahçe sk faruk ilgaz tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya fenerbahçe başkanı ali koç ve paribu ceo'su yasin oral katıldı. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe token, fenerbahçe ve paribu iş birliğiyle üretilen bir taraftar token'ıdır. Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe token, fenerbahçe spor kulübü'nün utility token olarak tanımlanan taraftar token'ıdır. Fenerbahçe yönetiminden yapılan resmi açıklamada, fenerbahçe token için paribu kripto para borsası ile anlaşıldığı belirtildi… borsada fenerbahçe tokenler için 2 ayrı satış opsiyonu yaratıldı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama